HTML

eldorado

Néhány ismert téma még több ismeretlen.

Friss topikok

  • lOc (a pasztafáriánus): Egyébként akkor sem értem meg a Palikot ha a diplomavédési hasonlattal jön valaki. Ha nem diplomáz... (2008.01.10. 11:12) Ránktelefonálnak! Szétszaladunk?

Linkblog

2007.11.29. 17:35 Asheron

Gázolj el!

Naszóval. Nem elég hogy ma megspammeltek chat.hu nem kért kiközvetítésével a biztosítok.hu vagánygyerekei kötelező biztosítás témában, hogy kössek ám oda mert az nekem milyen jó lesz de egy állat reggel ugy elállta a kapubejárót hogy az napra a kocsikból elegem is lett.Amúgy lehetsz puffasztott szájú Kelemen Anna vagy fogatlan vendég a Mónika showban de még így karácsony közeledtével tőlem akár bevásárlókocsit a lábamra rátolós parasztvásárló is, csak egy ne legyél: Iyen közönyös mint ez a bunkó aki miközben sétál vissza a kocsijához felháborodásomra csak ennyit közöl figyegő cigivel a szája sarkában:nem érdekel! Erre nincs más megoldás mélylevegő - kifúj külömben megöl az ideg még mielött nekihajítaná a csikket a kapudnak(mert neki fogja az biztos!) Eszembe is jut erről egy régebbi kis "alkotásom".Megosztanám lesz ami lesz kéretik nem nagyon leszólni! Mikor a kövér ember felszállt a buszra Dezső nem sejtette mi vár rá még ezen az úton. Akkor kezdett gyanakodni hogy ez nem az ő napja mikor ez a zsírtömeg pont ő mellé ült le. De nem is akárhogyan. Úgy vágódott le mellé, mint az állat és olyan szaga is volt. Ezt még elviselte volna de ahogy az ember viselkedett az nem volt mindennapi. Nem csak vele de a busz többi utasával is. Kiabált, hangosan telefonált, egy nénit még el is küldött a búsba hogy majd pont ő adja át a helyét, azt nézheti! A kövér ember nem volt fehér. Más volt a bőrszíne mint neki. Nem – gondolta Dezső, nem ezért viselkedik így. A sok zsír az teszi. De nem győzte meg magát. - Büdös cigány – fakadt ki végül, de nem lett tőle boldog csak elégedett és gazdagabb egy monoklival! Az még ide kívánkozik emberemnek nem volt más a bőrszíne mint nekem csak olvasni nem tudott valószínűleg.Szeretném azt hinni hogy csak pont leesett a radírja mikor annak idején a kapubejáró szót tanulták.Mert mondjuk az ki volt írva nagy betűkkel. Kár érte ,pedig ő is dolgozni indult meg én is. Ez van, sok az analfabéta és kevés a Dezső.

Szólj hozzá!

Címkék: paraszt e vagy? anyád vasutas?


A bejegyzés trackback címe:

https://eldorado.blog.hu/api/trackback/id/tr85246935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása